Not as Smart as You Think

dailychuckle


1) How long did the Hundred Years War last?
2) Which country makes Panama hats?
3) From which animal do we get cat gut?
4) In which month do Russians celebrate the October Revolution?
5) What is a camel's hair brush made of?
6) The Canary Islands in the Pacific are named after what animal?
7) What was King George VI's first name?
8) What color is a purple finch?
9) What country do Chinese gooseberries come from?
10) What is the color of the black box in a commercial airplane?


ANSWERS TO THE QUIZ:

1) How long did the Hundred Years War last?
Answer: 116 years

2) Which country makes Panama hats?
Answer: Ecuador

3) From which animal do we get cat gut?
Answer: Sheep and Horses

4) In which month do Russians celebrate the October Revolution?
Answer: In November

5) What is a camel's hair brush made of?
Answer: Squirrel fur

6) The Canary Islands in the Pacific are named after what animal?
Answer: Dogs

7) What was King George VI's first name?
Answer: Albert

8) What color is a purple finch?
Answer: Crimson

9) What country do Chinese gooseberries come from?
Answer: New Zealand

10) What is the color of the black box in a commercial airplane?
Answer: Orange

 

IF YOU LIKE THIS, YOU'LL LOVE CLASSES FOR MEN!

Visit Prayables.com


Prayables Features
Gather at the River
Gather at the River
A preacher is winding up his temperance sermon with great fervor. "If Ihad all the beer in the world, I'd take it and thr
Wasted Money
Wasted Money
“The wise woman builds her house; but with her own hands, the foolish one tears hers down.” Proverbs 14:1This verse has bee


Prayables Blog

Spiritually Healthy

posted by Prayables | Thursday, March 27, 2014

Spiritually Health Get rid of what enslaves you. Find spiritual health and well-being by discovering personal freedom. Don't be defeated by your life circumstances. Here's how to change your life for good. Inspired by Rabbi Karyn Kedar's new book, "Omer: A Counting" Written by Susan Diamond, ...

read more »





Previous Posts: You Can Have A Better Marriage | Living Life Outside the Box


Today's Spiritual Quote
Today's Spiritual Quote
I lowered my eyes. When I raised them again the angel was still there, it is true, hanging rather far under the ceiling... but it was no living angel, only a painted wooden figurehead off the prow of some ship, one of a kind that hangs from the ceiling in sailor’s taverns, nothing more. end quote
-Franz Kafka,
Diary, June 25, 1914
more quotes

Advertisement

Our Free Newsletter Prayables
click here to see all of our uplifting newsletters »

 

Advertisement

DiggDeliciousNewsvineRedditStumbleTechnoratiFacebook